איזה בדיקה לעשות קודם.

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

24/03/2018 | 11:45 | מאת: שרית

שלום!יש לי מפעם לפעם דימום בזמן יציאה.יש לי טחורים וגם פיסורה.אני בת 50 ורופאת משפחה לוחצת לעשות קולונוסקופיה.אני פוחדת.רוצה קודם ללכת לפרוקטולוג שיבדוק.דימום בשנה שעברה היה 3 פעמים סה"כ.פס אדום על הצואה.מה אתה ממליץ?קודם פרוקטולוג או קולונוסקופיה.

יש צורך בשתי הבדיקות. ההיגיון אומר לפנות קודם לפרוקטולוג ואח"כ, אם לא ימצא מקור הדימום-לגסטרואנטרולוג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות