צריב בעור סביב פי הטבעת ובוולווה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

23/03/2018 | 12:11 | מאת: קלרה

יש לי כמעט שנה צריבה בעור של פי הטבעת .שמקרין לוולווה שוטפת אחרי יציאה כלום לא עוזא שום משחה לא עוזרת לא של פרוקטולוג לא של רופאיי עור לא של רופאי נשים טני בחרדה מהסבל הרב מה ניתן לעשות מיואשת לגמרי

התופעה מוכרת ושכיחה למרות שסיבתה אינה ברורה והטיפול לעיתים נכשל. פני לחוות דעת נוספת אצל פרוקטולוג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות