איזה ניתוח עדיף...............

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

18/03/2018 | 10:01 | מאת: שי

שלום דר אשמח לדעת את ההבדלים בין ניתוח מסורתי מילגן מורגן לבין ניתוח זה pph hemorrhoidectomy מבחינת יעילות,החלמה,ועוד,אני סובל מטחורים שצונחים בזמן התרקונות וחוזרים לאחר סיום,הדימום נדיר פעם בכמה חודשים יש, וגם אז הוא קל,אני בן 30 ושוקל איזה ניתוח עדיף תודה

ישנם מספר סוגי ניתוחים מה שמלמד שאין ניתוח אחד העדיף על האחרים. יש צורך להתאים את הניתוח למטופל. מהתיאור שלך נראה לי שלך יתאים יותר ניתוח PPH שההחלמה ממנו קלה יותר. צריך להתייעץ עם מומחה בתחום שייתן את חוות דעתו לאחר בדיקה גופנית. ( הכתוב כאן אינו מספיק...)

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות