סינוס פילונידל- פתרון לא כירורגי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

16/03/2018 | 14:10 | מאת: א

שלום. קראתי בגוגל שסינוס פילונידל נגרם אצל אנשים שמנים בעיקר. יש לי סינוס פילונידל שגורם לי סבל רב. אני גובה 1.72 ומשקל 90. האם אם אעשה דיאטה זה יעלם? קשה לי המחשבה שיחתכו/ינקזו/יגעו לי שם. בקיצור יש פתרון שהוא לא כירורגי? תודה!

אין קשר בין השמנה לסינוס פילונידלי. צר לי לאכזב אותך-הטיפול היחידי הוא טיפול כירורגי...

17/03/2018 | 20:03 | מאת: א

הבנתי שגם אם מטפלים כירורגי זה כל פעם חוזר ואין פתרון סופי. האם כדאי לטפל ולקחת סיכון שיחזור?

הבנת לא נכון... אם הסינוס מורחק בשלמותו הוא אינו חוזר. אחוז החזרה הוא נמוך. ממליץ לך על ניתוח שניתן לבצע גם בהרדמה מקומית וללא אשפוז

18/03/2018 | 13:38 | מאת: א

איפה עושים אותו?

עליך לפנות לרופא כירורג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות