כריתת טחורים בלייזר........

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

04/03/2018 | 02:15 | מאת: מייקי

שלום דר אשמח למידע על ניתוח כריתת טחורים בלייזר, האם הוא מבוצע בארץ בבית חולים ציבורי, והאם הוא בתשלום בבית חולים ציבורי , במידה וכן אשמח לדעת כמה,ואשמח לדעת מה רמת יעילות הניתוח לפי הבנתי הכאב לאחר ניתוח לייזר נמוך בהרבה מניתוח מסורתי שללא לייזר,תודה

בבית חולים ציבורי אף ניתוח אינו כרוך בתשלום. לא ידוע לי איפה מבצעים ניתוח טחורים בלייזר בבי"ח ציבורי. לטעמי זו אינה שיטה מוצלחת ואיני יודע אם הכאב לאחר הניתוח באמת נמוך משיטות אחרות.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות