שריפה בפי הטבעת ואין אפשרות ללכת לשירותים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

25/02/2018 | 07:53 | מאת: אפי

שלום. לפני שבוע היה עצירות ולא יכולתי ללכת לשירותים. לפני יומיים היו לי כאבים עזים בפי הטבעת מין שריפה חזקה, ולא יכולתי לעשות יציאות מרוב כאבים. עד לרגע זה הלכתי אולי עשרים פעם לשירותים אבל כלום. הבוקר הכנסתי נר לפי הטבעת ולא יכול לעשות יציאות. זה גם פוגע בהטלת שתן שגם קשה לי. מבקש את עזרתכם כי זה כאבי תופת. תודה

עליך לפנות לבדיקת כירורג. לפי התיאור ייתכן ויש לך "פקק" של צואה קשה ברקטום הנמוך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות