סינוס פילונידל הקלה על כאבים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

20/01/2018 | 20:44 | מאת: גדי

ערב טוב התחילו לי כאבים חזקים הערב מהסינוס. עשיתי בעבר שני ניתוחים. לא יכול הלילה לעלות לנקז וחייב לדחות את זה בשבוע (את הניתוח). אודה לעצות להקלה על הכאבים. תודה

אם יש כאבים כנראה מדובר בתהליך זיהומי. רצוי שתבדק אצל רופא ותתחיל טיפול אנטיביוטי. אם יש צורך בניקוז רצוי לא לדחות את הפעולה בשבוע

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות