דימום מטחורים ללא קשר ליציאות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

16/01/2018 | 21:17 | מאת: דינה

שלום רב! אני בת 55.בשנה האחרונה עברתי קולונוסקופיה ארוכה ללא ממצא חריג. לפני כחודשיים עברתי קולונוסקופיה קצרה ללא ממצא חריג פרט לטחורים פנימיים דרגה 2.בשנים האחרונות אני סובלת מדימום רקטלי קל,במיוחד בניגוב. אך בשבוע האחרון מופיעים כתמי דם על הבגדים ללא קשר ליציאות. האם יתכן שיש דימום מהטחור ללא קשר ליציאות. לפני כחצי שנה נבדקתי ע''י הכירורג והוא לא מצא משהו פרט לטחורים. אשמח לתגובתך. תודה. דינה

עניתי על שאלתך במסגרת פורום אחר

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות