ניתוח שרפ בבתי החולים איכילוב, תל השומר

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

17/12/2017 | 14:23 | מאת: מדלן

שלום האם ניתן לבצע ניתוח קולו רקטלי בבית החולים במרכז באופן פרטי? אם כן מי הרופא שניתן לפנות אליו?

במרכז ישנם 2 בתי חולים פרטיים גדולים בהם נערכים ניתוחים עליהם שאלת. מדובר בבית החולים אסותא ברמת החיל בת"א ובהרצליה מדיקל סנטר בהרצליה. הדרך הנכונה היא לבחור רופא ולעבור את הניתוח בבית החולים הפרטי בו הוא עובד.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות