תופעת לוואי אפשרית לאחר ניתוח סינוס פילונידל

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

09/12/2017 | 00:48 | מאת: יובל

שלום, אני בן 37, עברתי ניתוח סינוס פילונידל לפני שלושה חודשים, חזרתי לתפקוד מלא לפני שלושה שבועות מלבד דבר אחד, אני רואה ירידה בתפקוד המיני שבאה לידי ביטוי באי הגעה לזיקפה מלאה, דבר שלא היה לפני הניתוח, השאלה שלי היא האם יש קשר בין שני הדברים? יש לציין שההרדמה בניתוח היתה מלאה ולא ספינאלית.

אין שום קשר בין ניתוח לכריתת סינוס פילונידלי לבין הפרעה בתפקוד המיני.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות