טיפול hal rar בטחורים וצניחת רירית

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

03/12/2017 | 03:16 | מאת: יוד

שלום דוקטור, - האם אתה ממליץ, בכללי, את הטיפול הנ"ל? - האם אתה מבצע אותו במסגרת זו או אחרת? - אם כן ממליץ ולא מבצע בעצמך - האם אתה יכול להמליץ על מי שכן מבצע? עדיפות לקשר זה או אחר למכבי, אך האיכות קודם כול.

א. הפורום אינו ממליץ על רופא או מוסד מסוימים. ב. הטיפול עליו שאלת מתאים למקרים של דימום אך לא לבעיה של צניחת רירית.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות