השתלת צואה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

29/11/2017 | 08:30 | מאת: טטטטט

בוקר טוב, יש לי קוליטיס והרופא אמר שהשלב הבא יהיה השתלת צואה. לא מפתיע שאני נרתעת מאוד מהרעיון הזה זה מגעיל אותי. קראתי בגוגל שיש כמה דרכים לעשות את זה. אפשר דרך פי הטבעת ואפשר דרך זונדה מהפה-אני לא מסוגלת לחשוב על זה אפילו. מעדיפה דרך פי הטבעת. השאלה מה קובע דרך איפה יכניסו את זה? בחירה שלי? בתודה,

צריכה להתייעץ עם הגסטרואנטרולוג המטפל שלך. אין לי מספיק ידע בנושא

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות