בליטה בפי הטבעת כבר 3 שנים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

23/11/2017 | 20:59 | מאת: רחל

לפניי כ3 שנים עברתי ניתוח אפנדציט ומאז יש לי בליטה ליד פי הטבעת בהתחלה היה לי דימום ביציאות עברתי קולוסקופיה ויצא שהכל תקין אבל הבליטה עדין נשארה מה זה יכול להיות? יש לציין שהבליטה איננה כואבת

אין קשר בין הניתוח לכריתת התוספתן לבין הבליטה. כנראה מדובר בקפל עור. אם את מוטרדת פני לבדיקת רופא

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות