פיסורה חוזרת , תשובתך חשובה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

05/11/2017 | 10:41 | מאת: אתי

שלום דוקטור רציתי לשאול אם ידוע לך על החלמה מוחלטת מפיסורה בעזרת משחות שונות שניתנות ע"י פרוקטולוג ,ותזונה מתאימה בעזרת סיבים, כוונת השאלה אם המקום הפיזי של הפיסורה יכול להגיע להחלמה מוחלטת כמו לאחר ניתוח או שתהיה תמיד סכנה בעת הפסקת התזונה עם הסיבים שהפיסורה תחזור , השאלה נשאלת כי תשובתך תעזור בהחלטה לגבי ניתוח . תודה מראש

ניתן להגיע להחלמה מלאה בטיפול תרופתי ותזונה מתאימה. הניתוח מבוצע כאשר הטיפול הזה נכשל או כאשר הסבל הוא כה רב שהחולה לא עומד בו.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות