בדיקת מנומטריה רקטלית

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

03/10/2017 | 10:33 | מאת: נוי

שלום, אני בת 24 ובקרוב יש לי בדיקת מנומטריה רקטלית. אני נורא נבוכה מהנושא, ורציתי לדעת האם זו בדיקה שעושים גם אנשים בגילי? בנוסף, אשמח לדעת אם יש סיבוכים מסוימים, והאם במהלך כל הבדיקה רופא ייסתכל לי על חלקי האחורי, או שמא דואגים לכסות את האזור.. שוב, נורא מביך אותי. תודה רבה וחג שמח

הבדיקה נעשית לבירור בעיות מסוימות ומתבצעת , לפי הצורך, בכל גיל. הרופא יהיה עסוק יותר במדידת לחצים ופחות "יתעניין" בעכוזך... מניח שיכסו אותך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות