שלום... בדיקת קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

22/09/2017 | 03:31 | מאת: דניאלה

האם אפשר לראות טפילים במעיים/תולעי מעיים בבדיקת קולונוסקופיה? תודה.

בדרך כלל לא ניתן לראות טפילי מעי בבדיקת קולונוסקופיה. הבדיקה המקובלת היא בדיקת צואה לטפילים

28/09/2017 | 15:38 | מאת: ו

קראתי פה שאלה של מישהי שראו לה טפילי מעיים בקולונוסקופיה.. אני לא רוצה לעשות סתם את הבדיקה הזאת אם לא ימצאו

בדיקת קולונוסקופיה אינה מבוצעת לגילוי טפילי מעיים

01/10/2017 | 04:48 | מאת: ו

תודה על התשובה , אבל אם מגלים בבדיקת קולונוסקופיה חיידק הליקובקטור פילורי אז איך תולעים לא יכולים לראות ?

חיידק הליקובקטר מגלים בביופסיה שנלקחת מהקיבה בבדיקת גסטרוסקופיה. בקולונוסקופיה ישנה הכנה עם משלשל חזק המנקה את המעיים והסיכוי לראות תולעים הוא אפסי

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות