יחסי מין אנאליים בזמן פרוקטיטיס

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

12/08/2017 | 00:33 | מאת: דן

שלום, אני הומוסקסואל, אני מעוניין לבצע יחסי מין אנאליים אבל בחודשים האחרונים חוויתי כאבים רבים בפי הטבעת. במשך תקופה ארוכה נאמר לי שמדובר בטחורים אבל לפי חוות הדעת האחרונה שקיבלתי זהו פרוקטיטיס. האם אני יכול לקיים יחסי מין אנאליים? אם כן, מהם אמצעי הזהירות? אם לא, כמה זמן אני צריך לחכות אחרי חלוף התסמינים עד שבטוח בשבילי לבצע יחסי מין אנאליים? תודה מראש

כדאי שתיבדק לבירור בעייתך ולקבלת טיפול מתאים. כאשר הכאבים יחלפו אין מניעה לקיום יחסי מין.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות