הרבה מאוד דם טרי בצואה!! פיסורה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

25/06/2017 | 23:34 | מאת: א

יש דרך לרפא פיסורה בלי לראות רופא? שלוש פעמים רצוף יש הרבה מאוד דם טרי. בכמות גדולה (נשפך גם על הרצפה אחרי שקמתי.. סליחה על התאור!) זה בוודאות פיסורה היה לי את זה פעם

אני ממליץ לך לפנות לבדיקת פרוקטולוג. פיסורה אינה מתאפיינת בדימום רב וקרוב לודאי האבחנה היא שונה.

27/06/2017 | 00:46 | מאת: א

לדעתך זה טחורים?

27/06/2017 | 13:05 | מאת: א

הייתי היום אצל רופא משפחה הוא שמע את התיאור (לא היתה בדיקה) והביא לי פתיליות פרוקטוגליבנול (זה גם מה שקיבלתי פעם שעברה). זה הרבה דם אדום טרי באסלה ובתדירות מאוד גבוהה מאוד מלחיץ ולא ידעתי שככה טחורים יכולים לעשות. השאלות שלי הן: 1. הגיוני שזה טחורים? גיל 30 2. אם זה לא טחורים ואני אקח את הפתיליות זה יכול להזיק? בכל אופן קבעתי תור לפרוקטולוג אבל יש המתנה ארוכה.

התיאור מתאים יותר לבעיית טחורים. תשתמש בנרות ונראה מה יקרה. להזיק זה לא יכול. טחורים יכולים להיות בכל גיל

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות