הכוונה לטיפול והמלצה לרופא

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

24/06/2017 | 19:16 | מאת: נטלי

שלום , אני בת 44. לפני שנה וחצי החל גרד בפי הטבעת שנמשך יום-יומיים ואז מופיעה הפרשה דמית מעט בניגוב. נבדקתי ע"י כירורג וע"י רופאת נשים ולא נמצא דבר. זו תופעה שמדי פעם מופיעה. במקביל שמתי לב שהגרד מופיע אחרי מתן צואה ונמשך כמה שעות ובניגוב מופיע קצת צואה כמה שעות אחרי (זליגה?). מה יכולה להיות הסיבה? מה הטיפול? אשמח להמלצות לפרוקטולוג מכבי בשרון או במרכז. תודה

קשה לאבחן את הבעיה בלי בדיקה גופנית. פני לבדיקת פרוקטולוג. הפורום אינו ממליץ על רופא/מוסד רפואי כזה או אחר.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות