פוליפ היפרפלסטי שאלה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

02/06/2017 | 15:59 | מאת: דליה

יש לי טחורים דרגה 4 ! בנוסף לאחרונה מאחר ויש לי נוזל מימי מהרקטום כל הזמן, נאמר לי שיש על אחור אחד פוליפ היפרפלסטי ! האם כשיוציאו לי את הפוליפ הרטיבות הזו תיעלם? זה מהפוליפ? אודה לתשובה בהקדם

את זקוקה לנתוח להסרת הטחורים, במיוחד אם יש באחד מהם שינוי פוליפואידי. רוב הסיכויים שההפרשה מקורה בפוליפ ולאחר הסרתו היא תיפסק

04/06/2017 | 17:39 | מאת: פוליפ היפרפלסטי

אם אסיר רק את הפוליפ מבלי להוציא את הטחורים גם יפסק הנוזל המימי ?

05/06/2017 | 14:57 | מאת: פוליפ היפרפלסטי

האם יש גם אפשרות שהמים שיורדים לי באים ממקור אחר לא מהפוליפ? האם יתכן שזה נובע מעצם הטחורים? בתודה מראש לתשובתך ד״ר

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות