פיסורה או טחורים פנימים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

12/04/2017 | 15:00 | מאת: פיסורה

שלום האם פיסורה גורמת לדימום במעבר הצואה מרגיש כי הוא נוגעת שורטת משהו ..ואז צריך לעשות תנוחות מיוחדות שהצואה תיצא בזהירות ואז לא מדמם..נבדקתי פרוקטלוגית כירוג שאמר טחורים פנימים הבדיקה נעשה אם צינור שקוף ארוך פלסטיק לא נעים בכלל תודה

פיסורה יכולה לגרום לדימום בזמן יציאה. יש גם אפשרות של פיסורה וטחורים גם יחד..

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות