ביופיסה של פוליפ היפרפלסטי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

03/04/2017 | 13:22 | מאת: ארזה

בתשובה אחרי בדיקת גסטרו נכתב: mild chronic corpus gastritis with reactive polypoid forolar hyperplasia‏. אודה עם אקבל הסבר על כך. תודה ארזה

מדובר בדלקת ברירית הקיבה הגורמת להיווצרות בליטות ברירית. לדעתי שבשת חלק מהמילים...

03/04/2017 | 20:26 | מאת: ארזה

בתשובה של הבדיקה הפתולוגית מהקיבה שנלקחה מהקיבה - פוליפ קטן עם מראה היפרלפלסטי", בתיאור המאקרוסקופי היה כתוב: Mild chronic corpus gastritis with reactive polypoid foveolar hypeprlasia שתי המילים האחרונות הן אלו ששיבשתי אותן. זה משנה את התמונה? ומה משמעות הבליטות ברירית, זה יכול להתפתח לגידול סרטני? תודה, ארזה‏

לא

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות