נפידיפין משחה לפיסורה עוזר??

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

13/02/2017 | 21:30 | מאת: אופ שימוש בקרם גיל אשמח ליעוץ

שלום יש לי משחה נדפיפין רציתי לדעת היכן למרוח אותה? האם על פי הטבעת ומסביב לה? האם זה מרפא פיסורה? למרות שהפרקטלוג רק ראה טחורים פנימים אבל מרגישלי שפיספס פיסורה ממש כואב שםכמו פצעסוג שלשריטה תודה

ניפדיפין מורחים סביב פי הטבעת ומעסים שתספג טוב בעור. בעיקרון אני ממליץ לטפל לפי הוראות הרופא ולא לפי הרגשה או תחושה...

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות