טוחרים פנימים דימום קל

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

04/02/2017 | 19:31 | מאת: ירון

שלום נבדקתי אצל פרוקטלוג כירוג שבדק אם צינור שקוף כזה ארוך אין לי מושג מה זה..נאמר לי טוחרים פנימים קטנים השאלה שלי היא כזאת יש לי סוג של התכווצות פי הטבעת ממש שאני מנסה להוציא צואה כאילו פיהטבעת נסגרת לגמרי אחרי מאמץ קל הצואה עוברת והרגשת גהינום כאילו משהו שם נשרט נפגע ואז אני כבר יודע בטוח שיהיה דם אך זה לא תמיד קורה רק שאני מאחר תיציאה ביום קצת מודאג האם זה יכול להיות פיסורה שלא אובחנה יש לי משחה עזרקאין שקניתי לא יודע עד כמה זה יעזור ולמה זה מיועד מה ניתן לעשות במצב זה מרגיש שפי הטבעת נהייתה קטנה ממש אני מפחד פשוט להכנס לשירותים מכאב אשמח למענה ממש סובל יש לציין שוב זה לא תמיד קורה אבל הסבל נוראי תודה

04/02/2017 | 19:39 | מאת: סטפידרם קרם

האם אפשר למרוח סטפידרם קרם באיזור!? משחה לטחורים לא הכי עוזרת תודה

התכשיר שציינת אינו מוכר לי. פנה לבדיקה חוזרת כדי לקבל טיפול מתאים

כאב בזמן ולאחר יציאה יכול להתאים לפיסורה. יש צורך בבדיקה גופנית כדי להגיע לאבחנה

04/02/2017 | 20:39 | מאת: יכול להיות שהוא

יכול להיות שהוא טעה באבחנה? גם הבדיקה של הצינור מפלסטיק? ומה זה משחת עיזרקאין?

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות