איך מתחילים, איך מגיעים למומחה לפריון ?

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

20/06/2012 | 10:05 | מאת: ענת

בת 36 מנסה להיכנס להריון מס' חודשיםולא הולך. השאלה היא איך מגיעים למומחה לפריון דרך קופת חולים ? אני שייכת למכבי. האם צריך להתחיל קודם כל אצל הגינקולוג ? בינתיים ביקשתי שתעשה לי בדיקת סקר הורמונולי ומעקב זקיקים, כי אני לא יודעת מתי הביוץ שלי. האם ניתן להגיע למומחי הפריון דרך קופ"ח מכבי . האם מי שהיא מעל גיל 36 הכל מכוסה ע"י הקופה ? במידה והולכים לפרטי, האם משלמים עבור כל ביקור ? אודה לתשובתכן, מניסיונכן בפרוצדורות האלה . מענת

ענת שלום, כצעד ראשון, ניתן לפנות למרכז לבריאות האישה השייך לקופה שאליה את שייכת. כצעד ראשון, בהחלט ניתן לעשות מעקב זקיקים ובהתאם לנתונים כגון הגיל שלך ושל בן הזוג, סדירות מחזור, בדיקות הורמולנאליות וכו' ניתן יהיה לקבוע את המשך התכנית, באם יהיה כלל צורך בהמשך טיפול רפואי. במרבית מרכזי בריאות האישה ישנם גם רופאים המתמחים בפריון. מקווה שזה שופך קצת אור, קרן

25/06/2012 | 14:35 | מאת: ענת

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה