פוריות והריון

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

24/03/2012 | 16:41 | מאת: כריסטינה

שלום רב: אני קבלתי מחזור אחרי כדורים דופסטון בתאריך 11לפברואר . שקבלתי אמרו לי ביום ה5 לקחת איקולמין עד יום ה9 של המחזור.לקחתי את זה עשיתי מעקב זקיקים ולפי מעקב זקיקים לא היה לי ביוץ אבל היו לי כאבים ביום אחד יומים רצופות כמו לביוץ .חקיתי למחזור היום אני 16 ימים איחור של מחזור .האתול היתי אצל גינגולוג של ועשה לי אולטרסנד מעל הבטן לא בטוח הבטן ואמר שראה משהו ברחם ואמר שזה אולי הריון קטן שזה רק התחלה . ושאלתי אותו שוב ואמר שאולי זה רק הריר לפני מחזור.הוא נתן לי כדורים דופסטון ל5 ימים ואמר שאם אני בהריון החזק עם לא הקבל מחזור .גם בעלי אמר לי אתמול שעשינו יחסי מין אמר שמרגיש משהו מוזר וקצת גדול וגם לא רק אתמול אמר לי כמה פעמים שהוא מרגיש כמו אז שהיתי בהריון פעם אוטו הרגשה .השאלה עם זה רק ריר של לפני מחזור גם בעל היכול להרגיש ביחסים או רק עם זה הריון? ועם קבלתי דופסטון זה יכול להפיל או לחזק את הריון ? ורציתי לשאול יש מצבים שאפילו שרואים זקיקים קטנים קורה לפעמים הריון? השמח עם תעמנה לי כי דחוף לי נוראה תודה

כריסטינה שלום, את שואלת מס' שאלות שנוגעות לתחום הרפואי ולכן ממליצה לך להתפנות לפורום הרלוונטי את השאלה. קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה