מיואשת הבה לי עיצה...

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

20/12/2011 | 19:44 | מאת: RS

אז ככה מנסים להכנס להריון עוברים טיפולים כבר 4 שנים בערך ו-א-י-ן תוצאות!!! לא כל כך ברור לי למה אני לא מביצת אבל אני גם לא מגיבה לזריקות כ"כ... וקבלתי מינונים גבוהים במשך 3 שבועות או שאין תגובה או שיש ואחרי יום יומיים ההורמונים יורדים מאוד (נראה לי שיצרתי ציסטות לא יודעת אם זה נכון) בIVF המון זמן אבל לא עשיתי שאיבה אחת!! אני רואה את כולם באות והולכות ורק אני נשארת ונשארת הייתי אצל 4 רופאים וכולם הגיעו למין חקירה של מה שיש לי ... בלי תוצאות אני בת 27 עם פרופיל הורמונלי תקין אני רוצה תינוק יש למשהי עצה בשבילי ואם יש משהי שמכירה את התופעה הזו??? תודה לכל העונות

שלום, נשמע שאת מתמודדת עם מצב מאוד לא פשוט, שבו בנוסף על הקושי להרות, יש גם תסכול רב וחוסר אונים מהבנה לא מספיק טובה של הסיבה לקושי. אין ספק שתחושות אלה יוצרות עומס נפשי נוסף. לפעמים לוקח זמן למצוא את הטיפול/המינון המתאים לאישה מסויימת. אני מקווה שיש בסביבתך מקורות תמיכה עליהם את יכולה ומצליחה להשען. במידה ותרגישי צורך, ניתן גם לפנות לאיש מקצוע שילווה אותך בהתמודדות הרגשית עם המצב. במישור דומה אך אחר, ישנן נשים שדיווחו כי במקביל לטיפולים נעזרו בחיזוק ואיזון הגוף בדרכי הרפואה הסינית. אל תהססי לפנות בכל שאלה או צורך נוסף, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה