ממתינה...

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

02/11/2011 | 19:20 | מאת: מ.ח

שלום רב! אני בת 24 ואני ובעלי מנסים להכנס להיות כבר שנה וארבעה חודשים, במשך הזמן עברתי בדיקות וגיליתי שיש לי שחלות פוליציסטיות ואני לא מבייצת כל חודש, התחלתי טיפול באיקקולומין למשך חודשיים ולא נקלטתי להריון בחודש השני לאיקקלומין הרופא ראה ציסטה בגודל 6 מ"מ והפסקתי את הטיפול עד המחזור. אני לא יודעת מה לעשות! אני מרגישה כיאלו שום דבר שאני עושה לא עובד... ובנוסף לזה אני מהמגזר הדתי שכל יום משהיא אחרת שואלת או מסתכל על הבטן לראות אם אני בהריון מה שיותר מקשה ..... עזרה בבקשה תודה

שלום, התסכול והאכזבה מכך שעדין לא הרית הוא טבעי ומובן, בפרט שמועצם ע"י היבטים חברתיים כמו אלה שתארת. נסי להקפיד כמה שיותר על השגרה שלך, להתמקד גם בתחומי חיים אחרים ובשונה אולי מהאינטואציה ומהנטיה, לא להפוך את הטיפולים או את הדרך להריון, למטרה הבלעדית היחידה. מדבריך נשמע שאתם כעת מודעים יותר לסיבת הקושי האפשרית (שחלות פוליציסטיות) ובהתאם לכך תבחר שיטת הטיפול המתאימה ביותר. העובדה שלא נקלטת לאחר שני מחזורים עם איקוקלומין אינה אומרת בהכרח משהו על התוצאה העתידית.כמוכן, בתלוי כמובן בהתרשמות הרופא, קיימות שיטות טיפול אחרות מקבילות, באם האיקוקומין לא ישיג את ההשפעה הרצויה. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה