לאחר החזרה ראשונה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

12/09/2011 | 16:51 | מאת: רוני

שלום, עברתי החזרה ראשונה של שני עוברים טובים. כבר מחכה בחוסר סבלנות לדעת האם זה הצליח. נורא מנסה ליהיות אופטימית כל כך רוצה ליהיות אמא! מפחדת מתשובה שלילית, מאוד מפחדת מהתרסקות קשה,תסכול וירידת ערך עצמי.

רוני שלום, את מתארת רכבת ההרים בין תקווה ובין פחד ופסימיות והיא טבעית ובמובן מסוים נלווית לטיפולים.אני כמובן מאחלת לך הצלחה בטיפול הנוכחי אך כמו בכל התמודדות אחרת בחיים, חשוב לפרק את הקישור בין אי הצלחה להתרסקות ואיבוד תקווה לע מנת להפוך את הדרך למטרה לנסבלת יותר ובמקביל אליה להמשיך לקיים את שגרת חייך, במישור המקצועי, האישי והזוגי. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה