בטן תפוחה מאוד וקשה 9 ימים לאחר החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

31/07/2011 | 13:30 | מאת: דניאל

שלום, אני נמצאת 9 ימים לאחר החזרת עובר טרי ושישה ימים לאחר החזרת שני עוברים בלוסטציוס. גילי 42. הבטן שלי תפוחה מאוד וקשה לסירוגין. החל משעות הצהריים ובעיקר בשעות הערב הבטן מאוד תפוחה. כאבים חזקים ורגישות גבוהה מאוד בחזה. אני מקפידה לשתות מים אך זה לא עוזר יותר מידי. בלילה ממש כאבי תפיחות של הבטן עד כדי חוסר אפשרות ללכת יותר מכמה צעדים. מטופלת באנדומיטרין בוקר וערב, אספירין וקלקסן 40. אוביטרל אחרון לפני חמישה ימים. אני מודעת לכך שיתכן גירוי שחלתי. אין לי תחושה של קוצר נשימה ואני מקפידה לתת שתן. הפתרון במצב זה הוא שאני שוכבת במיטה וגם אז כשאני יוצאת מהמיטה-שוב תחושה של לחץ חזק מאוד בבטן ותפיחות. עלי לציין כי בבוקר אין תחושות כאלה וזה מתחיל לקראת הצהריים. בדיקת דם להריון עלי לעשות בעוד 4 ימים. מה דעתך?

דניאל שלום, ממליצה לך להפנות את השאלה לפורום שמספק מענה רפואי. התסמינים אכן יכולים להיות קשורים לגירוי יתר ומה שחשוב זה שתהי בקשר עם הרופא או המרפאה שביצעה את ההזרעה תוך מעקב אחר המדדים והסימפטומים. הקפידי על שתיה ומנחה, כפי שאת עושה וכאמור, תהי במעקב רפואי. בהצלחה ותרגישי טוב, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה