תמיכה לאחר כניסה להריון

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

18/06/2011 | 09:38 | מאת: דנה

שלום רב, אני בשבוע 8 עם תאומים לאחר טיפול IVF. מתאריך ההחזרה הנני נוטלת מידי יום 3 פעמים ביום אוטרגוסטן 200 (המקביל לאנדומטרין), 2 כדורים פרוגינובה וכדור אחד של מיקרופרין ביום. הייתי מטופלת אצל פרופ' משיח אך את המעקב אני מבצעת אצל רופא נשים בקופה (לא יכולה להרשות לעצמי מבחינה כלכלית המשך מעקב אצל פרופ' משיח). אינני יודעת כיצד להמשיך עם התמיכה ואינני בטוחה שרופא הנשים בקופה מבין מספיק בתחום ה- IVF . התקשרתי לפרופ' משיח ולמזכירות ה"נחמדות" שלו וכמובן שהם לא מסכימים להנחות אותי בנושא רק בתנאי שאבוא לביקור אצל פרופ' משיח ואשלם 850 ש"ח כדי שהוא יאמר לי עד איזה שבוע אני אמורה להמשיך בתמיכה בצורה כזאת, מתי עלי להפסיק והאם עליי להוריד את המינון בהדרגה. מצבי הכלכלי אינו מאפשר לי להגיע לביקור נוסף אצלו. רציתי לברר איתכן האם יש מישהי שהייתה מטופלת אצל פרופ' משיח ואיזה הנחיות היא קיבלה בנושא. מודה לכן מאוד על כל התייחסות.

דנה שלום, ממליצה לך להפנות את השאלה לפורום שמספק מענה רפואי. חשוב שיהיה לך שקשר זמין ונוח עם הרופא המטפל. בד"כ הרופאים בקופה שמתמחים בנושא של קשיי פוריות/טיפולי פוריות יכולים להמשיך ללוות את ההריון במסגרת הקופה. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה