למה זה לא מצליח?

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

08/03/2011 | 10:47 | מאת: עדי

טוב ברור שאני לא מצפה קבל תשובה לכך. אבל זו השאלה שלי. אין לשנינו בעיה ידועה. יש לנו ילד נהדר בן 5 שהגיע לאחר כשנה של נסיונות עם עזרה הורמונלית. מנסים כבר שלוש שנים. באמצע היה הריון ספנטני אך הסתיים בהפלה בשבוע 12. שעדין לא הצלחתי להתגבר עליה. עכשיו בטיפולי ivf. הטיפול הראשון מאחורי. ברור לי שהוא לא הצליח (כאבי מחזר וכו... בטא ביום ראשון). לא יודעת איך להתמודד עם האכזבה. אני רוב היום בוכה. מאד עצובה ומדוכאת. מפחדת שזה לא יצליח אף פעם. אני כבר בת 37. איבדתי את השליטה על חיי בשלוש השנים האלה.

עדי שלום, אף פעם לא ממש קל להתמודד עם אכזבה, במיוחד שהיא מגיעה לאחר מספר שנים של נסיונות, כפי שאת כותבת. יחד עם זאת, העובדה שהצלחת בעבר להרות ויש לך בבית ילד בן 5 היא מעודדת. לא התייחסת לכך בדברים שלך, אולם אני מקווה שיש סביבך מערכת תמיכה חברתית או משפחתית, תמיכה מסוג זה חשובה ויכולה להקל ולסייע. את מתארת תחושה של של חוסר תקווה, בכי רב, המצביעות על מצב רוח ירוד מתמשך. במידה ואת מרגישה שאינך יכולה מספיק להעזר בסביבה הקרובה שלך או שאינך מרגישה שהתחושות שתארת הן תנודתיות, ניתן לפנות לליווי ותמיכה רגשיים מאיש מקצוע. אל תהססי לפנות בכל שאלה או צורך נוסף, סופ"ש נעים, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה