מהלך טיפול לפני הפריה ראשונה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

27/02/2011 | 08:58 | מאת: אלה

הי לכן, רציתי רק לדעת אם זה נשמע מהלך רגיל : אני אמורה להזריק דקפפטיל במשך שבועיים, ואז רק לבוא לבדיקת דם ואולטרסאונד בה יבדקו אם הושג דיכוי של הביוץ, ורק אז אתחיל פיוריג'ון ובהמשך אוברטל. לא מוזר שבשבועיים של הדקפפטיל איני נבדקת? האם זה נחשב לפרוטוקול ארוך או קצר? תודה רבה על העזרה.

אלה שלום, ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום רפואי. בברכה, קרן

02/03/2011 | 13:48 | מאת: אני

היי אלה, גם אני לפני הפרייה ראשונה ןגם אצלי המצב דומה, אני מתחילה מחר את הזריקות ורק בעוד שבועיים בדיקת דם ואולטרסאונד כך שניראה לי שזה ההליך "לפי הספר" כך נאמר לי ביחידה לIVF מאחלת לך ולי הצלחה בטיפול הארוך והקשה הזה, ומקווה שבסופו נצא בידיים מלאות חובקות תינוק (או שניים).. תיהיי חזקה, אני בטוחה שבסוף זה ישתלם:))

02/03/2011 | 14:02 | מאת: אלה

תודה ובהצלחה רבה לך. אני עברתי 3 הזרעות וכעת לקראת הפריה 1, מאוד חוששת, מה גם שזריקות הדקפפטיל כואבות לי יותר מכל זריקה אחרת. נקווה לטוב. אני מפחדת מהריון של תאומים כך שאחזיר כנראה עובר אחד...

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה