מחקר בנוגע לטיפול פסיכולוגי בטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

21/02/2011 | 14:38 | מאת: אתי

שלום קרן, האם תוכלי להפנות אותי למחקרים וממצאים אשר מדגימים את התועלת והתרומה של טיפול פסיכולוגי המלווה טיפולי פוריות? מודה לך מראש, אתי

אתי שלום, בשנים האחרונות מצטבר חומר קליני ומחקרי רב בנושא של ליווי ותמיכה רגשית בהתמודדות עם קשיי פוריות וטיפולי פוריות ובואפן כללי על הנושא של ההיבטים הרגשיים בנושא של טיפולי פוריות וקשיי פוריות. למעשה זה היה גם נושא עבודת הגמר שלי בלימודי ה-MA. מכיוון שהמקורות הנם רבים ואינני רוצה להכווינך לכיוון מסוים, ממליצה להתחיל בחיפוש הבסיסי, למשל דרך הגוגל ע"י צירוף מילים כגון טיפול פסיכולוגי וטיפולי פוריות ומשם תופני לחומר רב בנושא. את כמובן מוזמנת לפנות בכל שאלה נוספת. יום טוב, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה