מה עושים???

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

09/02/2011 | 20:55 | מאת: כרמל

אני הופניתי ל ivf ממחלקת pgd נאמר לי שהכול תקין אצלי אבל כבר עברתי 3 החזרות וכלום לא קרה.. כמה זמן זה עוד ייקח? האם כדאי לוותר ולנסות עוד קצת זמן? כול פעם החזירו 2 עוברים חזקים ויפים לטענת הפרופסורית אז אם הכול בסדר למה לא נקלט????

כרמל שלום, אנני יודעת מה הסיבה ל-PGD, אך גם בנסיונות טבעיים וספונטנים הסיכוי להריון עומד על כ-20%. נשמע שמצד אחד העובדה שנאמר לך שהכל תקין וגם איכות העוברים שהוחזרו תקינה מגבירה את התסכול שלך שכן ההריון עוד לא הושג, אך מצד שני יש בה גם משהו מעודד. נסי להמשיך בטיפולים במקביל לשמירה על שגרת חיים כמה שיותר רגילה והקפידי על פעילויות שמהן את נהנית. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה