אי פריון

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

25/01/2011 | 11:37 | מאת: שירן

שלום, אני בת 38. מזה כ-6 חודשים מנסה להיכנס להריון. עברתי שני IVF ללא הצלחה. בפעם הראשונה הוציאו לי ציסטות ובפעם השנייה הוציאו ביצית אחת לא תיקנה. לדעתי אני גם בתהליך של הפסקת המחזור. מה עושים?

שלום, לצערי אינני יכולה לספק מידע רפואי או לענות על שאלות שדורשות מענה מסוג זה, כיוון שהפורום הנוכחי מספק מתיכה רגשית. את מתארת מצב מתסכל ושאלה שנשארת פתוחה, במידה והדבר לא נעשה, ממליצה לפנות לרופא שלך או לרופא שאתו את מרגישה בנוח, לקבל איפורמציה ולחשוב על אופן הטיפול המתאים ביותר. ניתן לשקול גם פניה לערוצים טיפוליים שונים שמטרתם לחזק ולאזן את הגוף, ולא פחות גם את הנפש, למשל, רפואה סינית אצל מטפל/ת המתמחים בנושא הפוריות, ליווי רגשי וכו'. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה