בדיקת פרויות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

11/01/2011 | 13:16 | מאת: רוי

עשיתי בדיקת פוריות שיצאה לא תקינה בשל כך שישנו הורמון שמופרש המוח יותר מידי לכן הרופא הביא לי עוד בדיקות לעשות ובמקביל לקחת כדורים שאמורים להפחית את ההפרשה של ההרומון את הכדורים התחלתי לקחת לאחר בדיקת הדם ביום השלישי למחזור פעמיים בשבוע המהלך חודש אני צריכה לקחת אותם אבל מאז שהתחלתי לקחת כבר שבועיים הדימום לא מפסיק מה הסיבה?? יש קשר בין הדברים??

שלום, ממליצה לך להפנות את השאלה לפורום רפואי. מקווה שהתשובות יפחיתו את אי הבהירות והעמימות. בברכה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה