קבוצת תמיכה???

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

03/02/2008 | 20:55 | מאת: יעל

לפני מס' חודשים התחלנו טיפול בזריקות בשל הפרעות בביוץ. החודשים האחרונים היו לא פשוטים, וכללו לא מעט מריבות ומתחים ביני ובין בן זוגי. שמעתי שמומלץ בתקופה זו להשתתף בקבוצת תמיכה בנושא. האם זה נכון?

יעל שלום, יש הרואים את קשיי הפוריות וההתמודדות עמם כמצב לחץ פוטנציאלי, כשגורמים רבים, ביניהם אישיותיים, זוגיים וסביבתיים תורמים לשונות בפגיעות למצוקה העולה ממצב זה. עם זאת, הצורך להשתתף בקבוצת תמיכה הוא אינדיבידואלי לחלוטין, ואינו בגדר המלצה גורפת.

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה