דחוף - עזרה בקשה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

01/01/2011 | 10:35 | מאת: אחת

אני כרגע באמצע טיפול IVF (דקפפטיל 0.1, גונל 225) שכחתי לקנות גונל ולהיום אין לי מה להזריק האם זה קריטי אם לא אזריק היום גונל? האם זה ישפיע על המשך טיפול? האם בגלל זה יופסק לי היפול? לעזרה מהירה שלכם אודה

שלום, ממליצה לך להפנות את השאלה לפורום רפואי. ניתן אולי לנסות ליצור קשר עם הרופא המטפל או עם המוסד שבו שדרכו מבוצע טיפול הן-IVF. כמו כן, נסי אולי להעזר בפורום זה או אחר במטרה לברר אם למשהי יש אולי תרופה למסירה. שבוע טוב, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה