בבקשה זה ממש דחוף לי שמישהו יעזור לי בנושא גלולות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

17/11/2010 | 21:19 | מאת: אליסה

לקחתי משך 7-8 חודשים גלולות למניעת הריון MEANES אני לא בדיוק זוכרת איך כותבים את זה.. התעקבתי בקניית הגלולות ולקחתי זמני מהגלולות של אמא שלי FEMINET בנתיים אני משתמשת בהם במשך שבוע, אמא שלי הלכה לרפאה שלי ולקחה ממנה מרשם בכלל לא לגלולות הקבועות שלי, אלא לMERCILON.... זה בסדר ההחלפות האלה? ומה אני עושה בנושא? להשאר עם הגלולות החדשות או לסיים את שתי החפיסות שהיא קנתה ולחזור לראשונות?

שלום, הפורום הנוכחי עוסק בנושא של קשיי פוריות. ממליצה לך להפנות את השאלה לפורום שעוסק באמצעי מניעה.

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה