מסקרן אותי לדעת...

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

21/10/2010 | 15:40 | מאת: גליה

מסקרן אותי לדעת מה את חושבת בנידון, לאחר כל כך הרבה כישלונות של הזרעות החלטתי בשילוב של הורמונים גם לפנות למרפאת דיקור שמתמחה בתחום הפוריות. אשמח לדעת מה דעתך בנושא. גליה

הי גליה, הבחירה בכיוון טיפולי מסוים היא מאוד אינדיבידואלית. באופן ככלי, אם בחירה בערוץ טיפול מסוים מרגישה נכונה ומקדמת, אני בהחלט בעד. כיום יש חומר מצטבר המצביע על קשר בין טיפול בדיקור ובין מערכת הפוריות, דרך ההשפעה של האיזון הכללי של הגוף. קיימות היום מרפאות פרטיות ודרך הקופה המתמחות בנושא זה. בהצלחה, קרן

30/10/2010 | 23:15 | מאת: יורם גני

לגליה שלום, בעיסוקי כמרפא בגישת הביורגונומי יש לי נסיון רב במקרים הדומים לשלך. בראיית הביורגונומי אחת הסיבות העיקריות לאי קליטת הריון לאחר הזרעה, או להפסקה טיבעית של הריון היא, רמת אנרגיה נמוכה מידיי בגוף האישה. ברמת אנרגיה נמוכה, המנגנון הטיבעי של הגוף גורם להפלה מהסיבה, שרמת אנרגיה לא תקינה יכולה לגרום לשיבושים בהתפתחות העובר. בדרך כלל גם אחור של יום יומיים או שבועיים במחזור הוא בעצם הפלה טיבעית מהסיבה שציינתי. כשרמת אנרגיה נמוכה מידיי אתן בדרך כלל תרגישו מצב של עייפות בלתי מוסברת, במצב זה חל שיבוש במערכות הרביה וההורמונים והכניסה להריון קשה. נראה לי שבשנתיים האחרונות, את שרוייה במצב כזה. בביורגונומי מעלים את רמת האנרגיה בגוף, רמה שקשורה ל"משלים האנרגטי". בגישה זו נרשמו הרבה הצלחות ואפשרות להכנס להריון גם בצורה טיבעית, ללא טיפולי הפריה. גם לאחר טיפול הפריה אם הגוף בחולשה רצוי לחזקו לפני כן בעזרת טיפול זה. היחודיות של טיפול זה היא בכך שזוהתה הסיבה לחולשת הגוף, חולשה הנובעת מהתלות האנרגטית ההדדית בין "משלימים אנרגטיים" ורק בטיפול זה ישנה התייחסות לגורם חשוב זה, התייחסות שהוכיחה את עצמה ורשמה לא מעט הצלחות. בברכה, יורם גני נ.ב. ברישום, יורם גני, ב"גוגל" אפשר לקרא על דרך הטיפול בביורגונומי ואודות ה"משלימים האנרגטיים"

11/12/2010 | 23:35 | מאת: יורם

יורם היקר, הגעתי אליך לאחר יותר מחמש שנים של טיפולי פוריות שלא צלחו. הייתי מותשת לגמרי מבחינה נפשית וגם הרגשתי שחיקה גדולה מאוד בזוגיות. שמעתי מחברות על שיטת הביורגונומי ומצאתי את האתר שלך באינטרנט. במספר קטן של פגישות עזרת לי מאוד להתאושש נפשית ולהרגיש טוב יותר מבחינה פיזית. גם בזוגיות הרגשתי שיפור משמעותי. קיבלתי את הכוחות לא להתייאש ולהמשיך בדרך למרות הקושי הגדול. כחודשיים לאחר סיום הטיפול אצלך ההיריון נקלט ואחרי שמונה וחצי חודשים ילדתי שלישייה מקסימה! אני מודה לך מאוד על עזרתך בתהליך שעברתי ועל הכוחות המחודשים שקיבלתי בכדי להמשיך אותו ולהגיע לאושר המדהים הזה. ס.ש.

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה