אין בי כוחות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

11/08/2010 | 11:48 | מאת: דנה

שלום רב! אני בת 25 ואמא לילד בן 4 מהזרעה. לפני כשנתיים היה לי הריון ספונטני שנפל בשבוע 9 ההריו הזה היה הפתעה גמורה מכוון שהתכוננו לטיפולים חוזרים ולצערי הריון זה נפל וביום שנתיים אחרי אינני יודעת מה לעשות עם עצמי!!! אין בי כוחות לטיפולים הייתי בסרט הזה והאא מאד ארוך ויקר ומצד שני רוצים עוד יחדים וכמה זנן אפשר עוד לחכות?? מה לעשות?? אשמח לקבל עזרה ועצה טובה. דינה

דנה שלום, נשמע שעברו עליך שנתיים לא קלות- עברת טיפולים וחווית אובדן של הריון צעיר שהיה מאוד מיוחל. לאלה השפעות גופניות, כלכליות וכמובן רגשיות. התסכול שאת חווה הוא מובן וטבעי. יחד עם זאת, נסי לבדוק האם וכיצד את יכולה להמשיך ולקיים שגרת חיים "רגילה" ככל שניתן ולהמשיך במקביל בנסיונות. הנסיון לשמור על חיים תקינים למרות השיבושים והקשיים עשוים למנוע הישאבות לתוך הקושי ואולי דווקא ממקום זה גם לתרום באופן כלשהו להצלחה. כמו-כן, אנני יודעת מה מקור הקושי אצלך ואצל בעלך, אך העובדה שהצלחת להרות וללדת לפני כארבע שנים עשויה להוות נתון מעודד וחיובי. בהצלחה, קרן

23/08/2010 | 13:50 | מאת: דנה

ברצוני להודות לך קרן על ההתייחסות ובאמת זה מש שאנו עושים ממשיכים בשגרת החיים המבורכת רק שמידי פעם נזכרים בחסר. רק שהשאלה שלי האם להתחיל מההתחלה בסה"כ הטיפול הוא הזרעה ולא הפריה וכשאני באה לרופא הוא קצת מזלזל וטוען שאני סתם לחוצהץ ההריון השני שהייה טבעי הרופא פשוט "צפה" אותו וגם עכשיו הוא טוען שזה רק עניין של זמן מקווה שזה באמת חך ושהזמן לא יעבור לחינם. שוב תןדה על הייחס . דנה

23/08/2010 | 13:50 | מאת: דנה

ברצוני להודות לך קרן על ההתייחסות ובאמת זה מש שאנו עושים ממשיכים בשגרת החיים המבורכת רק שמידי פעם נזכרים בחסר. רק שהשאלה שלי האם להתחיל מההתחלה בסה"כ הטיפול הוא הזרעה ולא הפריה וכשאני באה לרופא הוא קצת מזלזל וטוען שאני סתם לחוצהץ ההריון השני שהייה טבעי הרופא פשוט "צפה" אותו וגם עכשיו הוא טוען שזה רק עניין של זמן מקווה שזה באמת חך ושהזמן לא יעבור לחינם. שוב תןדה על הייחס . דנה

30/10/2010 | 23:44 | מאת: יורם גני

אל תפלי ברוחך, אינני רואה כל סיבה לבעייה לאחר הטיפול הביורגונומי. בברכה, יורם גני

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה