תרומה כפולה

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

11/05/2010 | 12:37 | מאת: סארה

האם מישהי עברה תרומת ביצית ותרומת זרע ,נא לעזור לי אני מתלבטטת האם להמשיך או לא ,אני התחלתי לקחת גלולות אבל אני מפחדת נא עזרו לי דחוף בבקשה, יש לי קשים נפשיים איך יכול הילד להראות כשהוא לא דומה לי או לבעלי.אם יש מישהי שעברה את זה נא לכתוב לי על הרגשות שלה ושל בעלה .

שלום, מקווה שתמצאי נשים שעברו תהליך דומה וישתפו אותך בהתנסויותיהן. עם זאת ובנוסף, ניתן לברר במקום שבו את מתכוונת לעבור את התהליך על ליווי רגשי מצד גורם מקצועי. לליווי כזה חשיבות גבוהה בהתמודדות עם מצבים מורכבים ועיבוד הקשיים שהוא מעורר. קרן

22/05/2010 | 07:27 | מאת: חדשה

הי אני עברתי תרומת ביצית ויש לי ילד נפלא ומקסים, הוא בכלל לא דומה לשנינו אבל זה ממש לא חשוב, הוא נוצר בבטן שלי חשתי אותו במשך תשעה חודשים, הנקתי אותו וכיום הוא בן 3, משחק לידי עכשיו ואם היה לי כסף היתי עושה עוד טיפול, בנוסף אימצי ילדה ואין הבדל בינהם, כך שאל תתלבטי, שיהיה המון הצלחה, מחזיקה אצבעול

20/05/2010 | 08:24 | מאת: מאיה

אני זוכרת ששאלת לגבי פרופסור דירנפלד. אם בסופו של דבר את מטופלת שלה, אני בטוחה שהיא תוכל לתת לך תשובות לשאלות האלו. מניסיון שלי היא מייחסת חשיבות ונותנת מענה גם להיבטים הרגשיים ולא רק להיבטים הרפואיים ה"טהורים"... ובנימה אישית- גם כשאין דמיון במראה החיצוני יש דמיון באופי ובדפוסי ההתנהגות- וזה לא משהו מולד אלא נוצר מעצם ההורות. את בטח יודעת לזהות התנהגויות ואפילו "חיתוך דיבור" של ילדים שמזכיר את הוריהם. מבינה את הקושי שלך ומאחלת לך הצלחה רבה. אני, אגב, ממש לא דומה במראה החיצוני לא לאימי ולא לאבי, ומעולם לא היתה לי בעיה עם זה...

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה