היי

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

28/03/2010 | 11:46 | מאת: א

היי קרן,אני בת 18 וחצי ואני עוברת כבר הפלה שנייה. עברתי הפלה בדיוק לפניי שנה עקב אי תמיכה מהבן זוג ומהמשפחה,לקח לי המון זמן להתגבר עליה ועדיין כואב לי על זה הפעם קיבלתי תמיכה מהבן זוג ורציתי להשאיר את ההריון אך לאחר חוסר מוחלט של תמיכה מהמשפחה שלי גם הבן זוג שינה את דעתו והתעקש על הפלה עברנו המון ריבים מאז וכנראה מלחץ וצער הפסיק הדופק של העובר עכשיו אני עוברת הפלה נוספת ואני כבר לא יודעת איך להתגבר על זה אין לי אם מי לדבר כך גם היה בפעם הקודמת ואני מרגישה נורא לבד בעיניין אשמח לקבל ממך איזושהי תשובה.

שלום, בין אם מדובר בהחלטה יזומה ובין אם לא, אובדן/סיום הריון מעורר רגשות מורכבים וקשים להתמודדות. זאת, במיוחד לאור מה שתארת- החלטה שלא התקבלה באופן הדדי ותחושת חוסר תמיכה מהסביבה. אנני יודעת אם ההריונות קרו בתוך מסגרת של קשר יציב וקבוע, אך נשמע שיהיה נכון יותר לדבר על תכנון עתידי בנושא הרחבת המשפחה, על מנת שלא תעמדי במצב כזה שוב. פניה לפורום היא בהחלט אחת מהדרכים לשתף ולקבל תמיכה מאחרים שחוו מצב דומה. עם זאת, מכיוון שהפורום הנוכחי עוסק בתחום של קשיי פוריות, ממליצה לך לפנות לפורום רלוונטי כגון פורום סיום הריון או תמיכה נפשית/חברתית. בברכה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה