גיל ההתבגרות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

13/03/2008 | 23:07 | מאת: מתי

אני חייבת לדעת איך את יכולה לגלות אם את בתולה או לא, והאם בזמן גיל ההתבגרות זה לא טוב לקיים יחסי מין וכשאת מקיימת יחסי מין ושהבן זוג שלך נוגע לך בחזה זה עלול ליפגוע בו וליגרום לו להיות קטן?

שלום, הפורום הנוכחי עוסק בנושא של פוריות (כלומר, תהליך הכניסה להריון), קשיי פוריות וטיפולי פוריות. אני ממליצה לך להפנות את שאלותייך לפורום סקסולוגיה. מצורף הלינק http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-76,m-Doctors,a-Forums.html שבת שלום, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה