חיסון נגד שפעת חזירים ופוריות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

07/01/2010 | 15:51 | מאת: אמא מודאגת

לפני כשבוע חיסנתי את ביתי (9.5) נגד שפעת החזירים (pandemrix), אתמול נאמר לי כי יתכן וקיים קשר בין תרכובת החיסון לבין בעיות פוריות בעתיד, מיותר לציין כי אני מסתובבת בחרדות מאז ואינני מצליחה למצוא תשובה חד משמעית. האם יש קשר? האם יש ולו סיכוי קלוש שגרמתי לה נזק עתידי? אשמח לקבל תשובה מהירה אגב, היא טרם קיבלה את המנה השנייה (לאחר הראשונה, עלה מעט החום, האם כדאי לתת את השנייה? אני חוששת להוסיף חטא על פשע וסליחה על הבורות)

שלום, שאלתך דורשת מענה רפואי. ממליצה לך לפנות לפורום או לאתר העוסק בנושא. באופן כללי, לא פורסמה אזהרה מגורם רפואי מוסמך בדבר קשר בין התחסנות ובעיות פוריות. בברכה, קרן קורניק

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה