נמאס לי

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

12/12/2009 | 20:31 | מאת: נמאס לי

לפני כשבוע עברתי החזרת עוברים זו ההפריה הראשונה אבל מאז ועד עכשיו אני לא מפסיקה לריב עם בעלי אני בוכה בלי שום סיבה בטוחה שהכל לא מצליח לא הולכת לעבודה שלילית נורא אני לא יודעת מה עובר עלי אני בדיכאון שקועה כל הזמן מחשבות אם התשובה תהיה חיובית או שלילית בא לי למות

שלום לך, מהדברים שלך עולה שאת נמצאת במצוקה וחווה דיכדוך. מקורות תמיכה שבהם את אמורה להעזר, מרגישים לך כמו חזית נוספת. טבעי וברור שתהי עסוקה בתשובה ושהדבר ישפיע על מצב רוחך. עם זאת, כמו בכל נושא בחיים, ההצטמצמות לטיפולים בלבד היא בעייתית. נראה שגם הפסקת הפעילויות השגרתיות, כמו הליכה לעבודה, תורמת ל"לופ" של התחושה השלילית, במקום, להוות איורור והסחת דעת. פניה לגורם מקצועי לקבלת תמיכה רגשית עשויה להקל ולסייע בהתמודדות עם המצב. ניתן למצוא מידע בנושא כנראה במסגרת היחידה שבה את מטופלת או דרך המלצות אישיות או אינטרנטיות (פורומים, מודעות וכו'). אל תהססי לפנות בכל צורך או שאלה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה