צריכה עידוד

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

04/11/2009 | 15:01 | מאת: רונית

אני בת 36, רווקה, מנסה הריון ראשון לבד. כבר מינואר שאני בטיפולים חודש אחרי חודש, החל מהזרעות ולפני שבוע IVF ראשון. אני עוד לא יודעת אם אני בהריון או לא, אבל כאבי המחזור כבר מתחילים. חברות אומרות לי שגם הן חשו כאבי מחזור למרות שהיו בהריון. אני מיואשת ומאוכזבת וכבר אין לי כוח לכל הטיפולים הללו ולמחיר הנפשי שזה גוזל ממני. עוד מעט אהיה בת 37 ואני מרגישה כבר "זקנה בלה" ומן הרגשה כזאת של מרוץ נגד הזמן. תודה על ההקשבה

04/11/2009 | 20:37 | מאת: אורנית

הי רונית, את ממש לא זקנה בלה. כל הכבוד על ההחלטה הלא פשוטה. אם אני מבינה נכון, את משתמש בתרומת זרע.ואז זה אומר שהזרע שנבחר הוא באיכות טובה. אל תתיאשי, כל טיפול יכול להוביל הריון. ואולי אפילו הטיפול הזה. אני גם שמעתי מחברות שכאבי מחזור יכולים להיות קשורים למחזור אבל גם להריון. מאחלת לך את כל ההצלחה, אורנית

05/11/2009 | 11:59 | מאת: אני

הי רונית, מאוד מעריכה את ההחלטה שלך, לקחת את העניינים בידיים ולצאת למסע קשה אבל מדהים. אני חושבת שההרגשה של מירוץ נגד הזמן מאוד מעיקה ומוסיפה על כל הלחץ שכבר קיים. לדעתי אגב את בכלל לא "זקנה".... 36? זקנה?? היתה לי חברה שהלכה לקבוצה של נשים חד הוריות בטיפולי פורית וזה מאוד הקל עליה... אם מתאים לך.. בכל אופן, מקווה שבקרוב ישנו הדברים! ב ה צ ל ח ה אני

05/11/2009 | 15:59 | מאת: רונית

תודה על התמיכה של שתיכן. ביום ראשון אעשה בדיקת דם, מקווה לטוב. מקווה שהכאבים בחזה וכאבי המחזור הם כתוצאה מהריון ולא ממחזור שמתקרב....

רונית שלום, הטלטלה בין תקווה לבין אכזבה שמתלווה לטיפולים יכולה להרגיש כמו רכבת הרים רגשית מתישה ביותר, במיוחד גם לאור ההרגשה שאת במירוץ נגד הזמן. אני בטוחה כי גם ההחלטה על פנייה לטיפולים ללא בן זוג לא היתה פשוטה והצריכה ממך כוחות. כפי שהוצע לך ע"י אחת הגולשות, במרכז לבריאות האישה של קופת החולים שלך וביחידות IVF שונות מוצעות לפעמים קבוצות תמיכה וליווי של נשים שעוברות חוויה דומה. במידה ופניה לערוץ כזה נראית לך, יש נשים שמוצאות את זה מחזק ומעצים. בהצלחה, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה