פחות אופטימית

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

23/09/2009 | 21:16 | מאת: רומי

שלום, אני נמצאת בטיפולים בשנה האחרונה. לאחרונה קשה לי יותר לשמור על אופטימיות, שעד עכשיו דווקא כן אפיינה אותי, ובכלל קשה לי יותר למצוא תמיכה ונחמה בסביבה הקרובה שלי. האם כדאי לי לפנות לתמיכה מקצועית? איפה אפשר להשיג מידע בנושא? מבואסת, רומי

רומי שלום, נשמע מדבריך שבתחושתך, ההתמודדות עם הטיפולים הפכה לאחרונה לקשה ומעיקה יותר ואת פחות מצליחה להתמך בסביבתך הקרובה. פנייה לתמיכה רגשית מאת גורם מקצועי יכולה להיות בהחלט אופציה טובה. קיימים מטפלים המתמחים בתחום של קשיי פוריות וטיפולי פוריות אבל חשוב לציין שגם מסגרת אחרת המספקת תמיכה/ייעוץ/טיפול/ רגשי יכולה לספק מענה טוב לצורך שלך. המלצה על מסגרת מסוג זה ניתן לקבל למשל דרך מקורות אינטרנטיים (חיפוש באינטרנט, המלצות בפורום). כמו-כן, לרוב ניתן לקבל המלצה/הפניה דרך מרפאת הפריון או המרכז לבריאות האישה שם את מטופלת. לילה טוב, קרן

24/09/2009 | 08:54 | מאת: רומי

תודה רבה. עדין קצת קשה לי לעשות את הצעד אבל נשמע לי שזה נכון לי.

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה