פוריות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

08/09/2009 | 09:59 | מאת: רוי

2 ילדים היריון ספונטני. החודש לקחתי במשך 4 ימים גונאל F כ- 75 כל יום. בדיקת US נצפה זקיק 18.5 יום 9 לווסת. זהו זקיק שנצפה כל חודש ומגיע למידדים של 21 ו- 22 ללא זריקות. מדוע לא התפתח זקיק נוסף? האם זה מעיד על רזרבה שלחתית נמוכה? או על איכות ביציות ירודה? אודה לתשובתכם בהקדם

שלום, ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום המספק מענה רפואי. בברכה, קרן

12/09/2009 | 11:44 | מאת: אתי

מניסיוני האישי: נראה שמינון הגונל היה נמוך ולכן לא נוצר גירוי ממשי בשחלות, ואותו זקיק שאכן תודה לאל את רואה כל חודש, הוא מעיד על מצב תקין כי אישה עם ביוץ נורמאלי אמורה ליימר זקיק טוב אחד בלבד, כדאי שתתיעצי עם הרופא שלך אפשר להגביר את כמות הגונאל ואפילו לשלב עם מונוגון, אפשר ללכת על פרוטוקול ארוך שיוצר דיכוי בשחלה ורק אחר כך הורמונים, פעולה כזאת עשויה לעורר את השחלות לבייץ יותר, בהצלחה!!!

14/09/2009 | 07:25 | מאת: רוי

תודה רבה על תגובתך, ביצעתי את ההזרעה אתמול 13 ספטמבר על בסיס זקיק אחד. לאחר ניסיונות רבים של הזרעות לפחות כ-9 לצערי לא מאמינה שהפעם יצליח. זהו הניסיון האחרון ופעם ראשונה שלקחתי הורמונים, במידה ולא יצליח אאילץ להתחיל טיפול IVF אחרי החגים. אני עוברת תקופה קשה של חוסר וודאות,בעלי התייעץ עם רבנים חלק אומרים לא לעשות טיפול ואיקלט להיריון וחלק אומרים להתחיל טיפול. כאשר אומרים לי לא לעשות טיפול התקווה עולה שאכן יהיה בסדר, כשאומרים לי להתחיל טיפול המחשבות הינה ללא טיפול לא אצליח, חוסר וודאות, ואכזבה איך אחרי 2 היריונות סופטניים מתוכננים ותודה לאל 2 ילדים קרה לי כך? תחושה של האשמה עצמית למה עשיתי הפסקות, אילו ידעתי שכך יהיה הייתי מהר מביאה אחד אחרי השני וכדומ'. בכל אופן אני מודה לך על התגובה ומקווה לטוב.

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה